2010. december 11., szombat

Karácsonyi ajándékcsomagok, avagy a csomagok lélektana

Ez a blog nem a reklám helye, de kis csapatunk olyan klassz dolgot talált ki, hogy nem szeretnénk, ha bárki lemaradna erről a lehetőségről.


A nagy karácsonyi készülődés közben az az ötlet jött, hogy csináljunk ajándékcsomagokat. Méghozzá miért is? 

Mert a hangoskönyv jó ajándék! Szerintem egyértelmű, mert személyes, hiszen a jó választáshoz tudni kell az illető ízlését, érdeklődését, korábbi olvasmányait. Sőt, a szokásait is, azaz sokat ül-e autóban, házimunka közben szokott-e hallgatni zenét vagy rádiót vagy éppen már gyakorlott hangoskönyv-olvasó.
És milyen klassz lenne, ha tennénk hozzá még egy apró ajándékot is. Pl. bábelőadásra belépőjegyet, házi készítésű kekszet, fülhallgatót, játékokat. Mert az mókás, ha egy csomagban több picike ajándék van. Főleg, hogy a Harry Potter-hangoskönyvek hallgatása közben járhat a kezünk a 360°-os Rubik-gömbbel.

Persze az illatszer-vagy nagyáruházakban kapható előre összeállított ajándékcsomagokhoz képest ez sokkal de sokkal jobb és személyesebb, mert mindegyikből csak egyetlen egy darab van.
Ilyen értelemben nem is mondanánk, hogy ajándékcsomag, inkább segítünk nektek egy személynek több apró ajándékot beszerezni. Egyszerre.
A legjobb az egészben az, hogy minden csomagból tényleg csak egy van, ez nem csak reklámszöveg. Ha valaki lecsap egyre, új csomagot állítunk össze.
Így biztosan nem történhet az a baleset, hogy a nagynénidtől pont ugyanezt az ajándékcsomagot kapod, amit Te is adtál neki.

Ennek van még egy nagy előnye: a kínálat állandóan változik, újabb és újabb ötletes csomagok látnak napvilágot.
Ráadásul karácsonyi ajándékcsomagjainkat karácsonyi csomagolásban szállítjuk, tehát neked csak annyi lenne a dolgod, hogy szépen elrendezve a fa alá csempészed.

Persze nálunk az nem szokás, hogy itt megállunk. Mivel örülünk annak, hogy éltek ezzel a lehetőséggel, hogy egy ajándékban több ajándékkal lepnéd meg a szeretteidet, mi is megajándékozunk téged, ha vásárolsz az ajándékcsomagokból.
Minden megvásárolt karácsonyi csomag mellé egy kb. 10 000 Ft értékű meglepetést csomagolunk.

Ha érdekelne a lehetőség, ezen az oldalon körülnézhetsz az ajándékcsomagok között

Ráadásul 2010. december 11-én minden csomagot az eredeti kedvező ár helyett 10%-kal olcsóbban vásárolhatod meg.