2010. február 16., kedd

Kérem vigyázzanak, a szerelvény azonnal indul!

Elindultunk, elindulunk.
Régóta vártunk erre a pillanatra.
Vártuk, hogy végre elmondhassuk a hosszú évek alatt összegyűjt véleményeinket, lelkesedésünket, ötleteinket, tudásunkat, hogy mindezt megosztassuk veletek.
Legfőképpen pedig azt vártuk már, hogy a Ti, hosszú évek alatt összegyűlt véleményeiteket, ötleteiteket, egyáltalán a gondolataitokat is megoszthassátok egymással és velünk. Hogy megismerjük egymást, de elsősorban a hangoskönyvek világának egy kis véleményformáló közösségét alakíthassuk ki.

Tele vagyunk témákkal, és ötletekkel, a teljesség igénye nélkül sorolom őket:
  • Szeretnénk megosztani veletek véleményünket kedvenceinkről és kevésbé kedvenc termékeinkről. Nem, nem a borító szövegét fogjátok itt olvasni. Sokkal inkább azt, maga a hallgatás élménye mit adott, mennyire kezelhető a kiadvány vagy éppen szerkesztett olvasmányok esetében véleményünk szerint mennyire volt ügyes a szerkesztő/rendező. 
  • Rendszeresen biztosítunk helyet vendégszerzőknek is.Lehet, hogy éppen egy felolvasót kérünk meg, hogy írjon a könyvről vagy éppen hangoskönyv kiadóját kérjük meg, hogy írjon a kedvencéről.
  • Mivel a könyvek nektek szólnak, ti hallgatjátok, ti használjátok őket, ezennel szeretnénk megkérdezni benneteket: lenne-e kedvetek írni a legjobb vagy a legrosszabb könyvekről? Már most várjuk a jelentkezéseteket "zsűrinek", "véleményvezérnek", "hivatásos hallgatónak", kinek melyik pozíció tetszik jobban. Írjatok az info@hangoskonyvek.hu címre, beszéljük meg!
  • Rendszeresen fogunk tesztelni komolyan és kevésbé komolyan is: hol, mit mikor hallgattunk, hogy vált be; mivel a legjobb hallgatni; egy mű több változatát hasonlítjuk majd össze.
  • Külföldön a mű írott változatával szinte egyidőben jelenik meg a hangoskönyv is. Látszik is, hogy nagy az igény odakint is a művel hallgatására. Így rendszeresen jelentkezünk külföldi hírekkel, újdonságokkal, érdekességekkel, eseményekkel. 
  • A hangoskönyvek világa sokkal több egy áruháznál, egy meghatározott számú kínálatnál. Egy izgalmas világ, amibe most ti is bekukucskálhattok. 
Ti miről olvasnátok még?

Nincsenek megjegyzések: