2010. március 17., szerda

Gondoltad volna, hogy ennyi helyen lehet hangoskönyvet hallgatni?

Hangoskönyvet hallgatni jó. Van, ahol még jobb. Meg van, ahol kifejezetten rossz.

Nézzünk sorra egy átlagos hetet, mennyi lehetőség kínálkozik arra, hogy olvassunk olyankor is, mikor épp foglalt a kezünk vagy a szemünk.

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek


Reggel elindulunk munkába. Még hideg, borult reggel, csak nem akar az a tavasz jönni. Klassz, a legjobb, hogy a csúnya, morcos hétfői emberekre rámosolyogjunk, hiszen mi sokkal jobbat hallgatunk, mint a gazdasági rádió fűrészporos hírei vagy pár bohóc röfhögése (én kérek elnézést) egy-egy rádión.
Ha elmélyedős, szép szavakkal elmondott, selymes történetet választunk, egy enyhe melankóliával érkezünk a munkahelyre. Vicces történet? Jöhet! Csak ne hagyd magad, hogy a hétfői hangulat átszivárogjon rád a morci kollégákról (hallgassanak ők is hangoskönyvet :))

Aztán szerintem elég rossz hangoskönyvet munka közben hallgatni. Vagy tanulás során (hacsak nem a hangoskönyvből nyelvet. Na, azt jó hallgatni, sok-sok angol nyelvűt. Vagy németet/franciás/spanyolt kinek hogy ízlik.De azt meg nem munka közben tegyük!)

Munka után édes a mozgás, irány a sziget vagy a konditerem. Hogy sportolás közben lehet-e és szabad-e hangoskönyvet hallgatni, nos, erről megoszlanak a vélemények.
Ugyanis. Futás közben például jó. Teremben. (Ehhez jó fülhallgató és jó lejátszó kell.) Szigeten inkább a madárcsicsergést javasoljuk. A lépcsőzőgép és a bringa jó, de aerobik és fallabda közben ugye annyira nem javasolt.

Bevásárlás, sorban állás? Igen! Kéz tele szatyorral, fej zúg, rossz gyerek türelmetlen a másik sorban, pénztáros undok, sor hosszú.
Megoldás? Fülhallgató be, hangoskönyv indít és .... hmm.... máris minden jobbnak tűnik, igaz?

Folytatjuk a kedvenc hétvégi programokkal.

Nincsenek megjegyzések: